Mazs ieskats Ājūrvēdas ēdienu kombinēšanā
Enerģijas dzērienu ietekme uz mūsu organismu.
Futbols.
Uzturvērtības aprēķināšana
Gripas un vakcinācija pret gripu
Garšas un enerģija ķīniešu medicīnā
Apbrīnojami pa savam.
Pareizs uzturs
Profesija: biologs
Cē Ooo Divi
Vāta : Gī, dzeltenās lēcas, sarkanās lēcas, munga pupiņas, kokosriekstu piens, brūnie vai baltie graudaugu rīsi, plēkšņu kviešu milti, kvinoja, jaggery, garšvielas, auzas, rieksti, sezama sēklas vai pasta (tahini).
Pīta : Rīsi, auzas, kvinoja, lēcas, pupas, miežu putraimi, plēkšnu kviešu milti, kokosriekstu piens vai kaltēti kokosrieksti, musli vai granola, ķirbju sēklas, žāvēti augļi, auzu plāceņi, gī, nerafinēts cukurs, stingrs tofu, augļu sulas.
Kapha: Rudzu maize, griķu nūdeles (soba), stikla/celofāna nūdeles, grūbas, stingrs un maigs tofu, kaltētas lēcas un pupas, kaltētas šitakes, kukurūzas milti, polenta, kukurūzas vai kviešu tortiljas, medus, kvinoja, prosa, garšvielas.
Комментарии
Отправить комментарий